OFERTA SPECIALA IN LIMITA STOCULUI (tva INCLUS)

KITURILE SE COMANDA IN MAGAZINUL ONLINE

Text Box: AUTOMATIZARE CAMERA DE ZI

TELECOMANDA TAKE10 ICON LCD COLOR
TM13 transceiver RF>PLC & Priza 500W on/off
LW12 micromodul dimmer 60-300W (lustra)

KIT CZ1=129EUR

 Te asezi pe canapea apesi un buton pe TAKE 10 si totul prinde viata. Luminile din plafon se sting treptat , Plasma TV porneste si comuta pe canalul favorit , sistemul de sunet porneste automat iar veioza pentru lumina ambientala se aprinde. Te relaxezi si te bucuri de film.
Text Box: AUTOMATIZARE DORMITOR

MT10 CONSOLA CU CEAS&PROGRAMATOR
LW11 DIMMER PERETE COMANDAT X10
AM12 PRIZA COMANDATA 16A ON/OFF

KIT AD1=99EUR

Ceasul de pe consola te ajuta sa iti respecti programul. Dimineata te trezeste sunand iar daca doresti aprinde automat si lumina.Nu te dai jos din pat si stingi lumina din plafon apoi ca sa nu te deranjeze lumina de standby de la TV poti opri alimentarea prizei.
Cand sunteti plecat de acasa poate simula prezenta in casa intr-un mod realist.
Text Box: AUTOMATIZARE BUCATARIE

AM12 PRIZA COMANDATA 16A ON/OFF
MT10 Mini timer cu alarma si lifestyle
GD18 SENZOR GAZ

KIT AB1=89EUR

Pui cafea in filtru de seara iar inainte sa te culci de la MT10 de pe noptiera setezi ora de dimineata la care priza de la care se alimenteaza filtru porneste astfel incat sa o gasesti calda inainte sa pleci la birou.Esti protejat de senzori de calamitate(gaz ,inundatie , CO ).
Text Box: AUTOMATIZARE ZONE DE TRECERE
(HOL)

MS13 SENZOR DE OCUPARE WIRELESS
TDXE4403 MICROMODUL 300W 
TM13 transceiver RF>PLC si prize comandata
KIT AS1=67EUR

Seara sau noaptea cand treci pe hol sau scari senzorul detecteaza miscarea si aprinde luminile necesare.Atat timp cat esti in zona lumina ramane aprinsa.La un interval de timp dupa ce ai parasit zona lumina se stinge pentru a economisi energia electrica.
Text Box: AUTOMATIZARE EXTERIOR

PR7211 SENZOR MISCARE CU 2 REFLECTOARE
AD10 MODUL ON/OFF IN PANOUL ELECTRIC

KIT AE1=89EUR

Noaptea un intrus patrunde in curte (sau la usa in fata apartamentului).PR7211 aprinde reflectoarele si luminile din curte comandand modulul AD10.Curtea prinde viata iar intrusul paraseste proprietatea.Poate aprinde simultan si alte lumini din interior.
Text Box: AUTOMATIZARE GARAJ

LM15 FASUNG 60-100W COMANDAT ON/OFF
KR22 TELECOMANDA BRELOC 4CANALE
TM13 TRANSCEIVER RF>>PLC

KIT AG1=49EUR

Te intorci seara acasa. Usa de la garaj se deschide automat insa este intuneric.Apesi pe butonul telecomenzi inainte ca usa sa se deschida si lumina se aprinde instantaneu.Poti de asemenea sa aprinzi din telecomanda si luminile din curte sau de pe holul de la intrare.
Text Box: CONTROL TOTAL PRIN PC
SI TELECOMANDA

CM15 INTERFATA PC & TRANSCEIVER RF
KIT TDXE 6 BUC. dimmer sau on/off
TELECOMANDA UR81SLR 

KITAP1=199EUR

Imaginatia ta este limita.Programezi evenimente functie de apusul soarelui , ore ale zilei , apasari pe butoanele MACRO ale telecomenzi. Poti oricand adauga noi module sau noi scenarii.
Text Box: CONTROL TOTAL PRIN TELEFON
(FIX SAU MOBIL)

BS2880 CONSOLAAUTOMATIZARE & SEC.
KIT TDXE 6 BUC dimmer sau on/off
TELECOMANDA HR10 16CH. ( sau SH600 )

KIT AT1=219EUR

Ai pana la 6 lumini in toata casa pe care le comanzi din telecomanda de la consola sau prin telefon de oriunde prin lume.Poti completa cu senzori de miscare , inundatie , fum , gaze.
Text Box: SIGURANTA COPILULUI TAU

KIT 3 MODULE TDXE4202
TM13 TRANSCEIVER RF>PLC
TELECOMANDA UR81SLR 

KIT SC1=99EUR

Esti pentru ca micutul tau descopera lumea inconjuratoare si se poate curenta la prize.Monteaza cate un modul TDXE4202 in fiecare prize la indemna copilului si ai rezolvat problema.Prizele vor avea 230V doar cand vrei tu. Astfel se poate limita si folosirea PC-ului.
Text Box: GARSONIERA COCHETA

TAKE10 TELECOMANDA LCD COLOR
KIT TDXE 4 BUC dimmer sau on/off
IR7243RF TRANSCEIVER & CONSOLA

KIT GC1=179EUR

Ai o casuta mica.Fa-o inteligenta.Apesi pe un buton si lumina din plafon se stinge , veioza se aprinde la 50% , TV-ul porneste pe canalul favorit apoi sistemul de sunet si in final se stinge si lumina de pe hol. (varianta low cost = 99Eur
URT81SLR + 3 TDXE + TM13 = GC1L)

Inspirate din exemplele de mai jos foloseste-ti imaginatia si creaza-ti propria automatizare. Ai indoieli ca poate functiona sau vrei sa adaugi ceva si nu stii daca se potriveste ? Descrie scenariul pe care vrei sa-l creezi si vei beneficia de suportul nostru gratuit. Succes.