Automatizari specifice camerei de zi

Pentru camera de zi sunt utile urmatoarele module :

· AM12 / LM12 prize comandate pentru veioze (corpuride iluminat de ambianta cu sau fara variatia intensitatii luminoase—nu necesita instalare)

· AW10 / LW11 intrerupatoare perete cu comanda locala si de la distanta cu sau fara variatia intensitatii luminoase (inlocuiesc intrerupatoarele clasice)

· AW12 /LW12 micromodule montate in spatele intrerutoarelor clasice (cu sau fara variatia intensitatii luminoase) cu control local si la distanta.

· AM12W / LM12W module comanda lumini cu sau fara variatia intensitatii montabile in tavanul fals sau in corpul de iluminat pentru comanda de la distanta.

· SW10 pentru controlul draperiilor electrice daca acestea sunt montate.

· Telecomenzi universale URT81SLR , URTSIRF ,Take 10(cu sau fara LCD touch screen ) pentru comanda tuturor echipamentelor A/V din camera inclusiv  toate luminile din casa si executia de macro-uri (de ex. printr-o apasare de buton se poate stinge lumina principala aprinde la 50% lumina ambientala , porni receptorul de satelit pe prgramul 27 , porni TV cu sonnorul la 30% si trage draperiile electrice)

· SS13 comutator wireless cu trei canale si dimmer aplicabil oriunde pe perete sau mobila

· RTS10—senzor de temperatura wireless  pentru  stabilirea unei temperaturi optime conectat la centrala termica.

· VL58 / VLEU  system de transmisie wireless sau prin cablu coaxial al semnalelor A/V si invers al semalelor IR pentru comanda din alte camera a sistemelor multimedia.

· SD18 sensor de fum pentru protectia casei.