Automatizari specifice dormitorului

Module utile in dormitor :

 

· TDXE4202 Pentru securitatea copilului dvs. In prize montati TDXE4202.Astfel prizele vor “avea” current doar cand doriti dumneavoastra.Puteti extinde sistemul la toate prizele care sunt accesibile copiilor mici.

· MK13  kit 3 piese compus din consola de noptiera (care include ceas desteptator digital cu functii de comanda pana la 8 module X10 si posibilitatea de programare ON/OFF a fiecarei adrese la doua moment diferite ale zilei precum si simularea inteligenta a prezentei prin aprindrea aleatoare a diverselor lumini din casa ) , AM12 Priza comandata ON/OFF si LM12 Priza comandata cu variatia intensitatii luminoase.

· AW10 / LW11 intrerupatoare perete cu comanda locala si de la distanta cu sau fara variatia intensitatii luminoase (inlocuiesc intrerupatoarele clasice)

· AW12 /LW12 micromodule montate in spatele intrerutoarelor clasice (cu sau fara variatia intensitatii luminoase) cu control local si la distanta.(se exlcud daca se opteaza pentru AW10 sau LW11)

· AM12W / LM12W module comanda lumini cu sau fara variatia intensitatii montabile in tavanul fals sau in corpul de iluminat pentru comanda de la distanta..(se exlcud daca se opteaza pentru AW10 sau LW11 sau AW12 respective LW12)

· SW10 pentru controlul draperiilor electrice daca acestea sunt montate.

· SS13 comutator wireless cu trei canale si dimmer aplicabil oriunde pe perete sau mobila

· RTS10—senzor de temperatura wireless  pentru  stabilirea unei temperaturi optime conectat la centrala termica.