Automatizari specifice gradinei

Automatizari pentru gradina :

 

· SS86 transmitator wireless cu aplificator stereo 2 x 10W pentru semnal audio.Se leaga direct la 2 boxe de max 10W si avem in gradina muzica de la combina audio aflata in casa.

· AD10  montat in panoul de sigurante pe circuitul electric din gradina permite comanda din telecomanda a luminilor de exterior sau a sistemului de irigatie.

· SD10  montat undeva in casa permite pe langa controlul manual de la butoane  a luminilor de exterior (daca acestea sunt cablate prin AD10 sau orice alt modul X-10 comandat gen AM12W ) si aprinderea acestora (selectiv) cand se insereaza si stingerea la rasaritul soarelui.

· PR7211  floodlight   montat deasupra intrarii in casa ïnunda cu lumina curtea atunci cand este sesizata miscare in fata casei avand si functie de securitate.Poate fi comandata si wireless si deasemenea poate genera si o comanda X10 catre un alt modul din interior.

· VT38 Floodlightcan  similar cu PR7211 insa are incorporate si o camera video wireless permitand in acest fel sa vedem pe TV ce se intampla in fata casei sau sa se inregistreze pe un DVR evenimentele declansate de miscarea din afara casei.