Sistem inteligent Buiding Management System perfect pentru locuinte / cladiri in constructie (faza la rosu) care se doresc a fi verzi din punct de vedere energetic si in acelasi timp sa ofere un confort deosebit prin integrarea tuturor functionalitatilor.
Necesita o cablare de tip modern care separa partea de putere ( lumini , electrocasnice , pompe irigatii / piscina , climatizare ... ) de partea de comanda ( intrerupatoare , senzori ....). Practic nu exista riscul de electrocutare la intrerupatoare si chiar in cazul caderilor de tensiune prelungite sistemul retine starea generala dinainte de avarie si o reface automat dupa remedierea avariei.
Datorita ultimelor tipuri de module wireless dezvoltate se poate aplica si la instalatii deja existente fara a fi nevoie de o recablare masiva.
Climatizare (incalzire , racire , ventilare)
Asigurarea unei temperaturi confortabile intr-o casa poate fi o sarcina dificila.Folosing sistemul de control integrat pentru incalzire , ventilare si racire HDL Pro poti realiza acest lucru si in acelasi timp si economisi energie.Starile diferite de confort oricat de complexe se pot comanda printr-o simpla apasare de buton.
Iluminatul este un factor de confort important in fiecare casa. Ofera lumina necesara desfasurari activitatilor cotidiene in conditii optime. Poate crea ambiante deosebite prin variatia intensitati sau modificarea culorilor in anumite zone.
Controlul poate fi automat sau manual (dupa caz) astfel incat lipsa indelugata a miscarii intr-un spatiu sa duca la oprirea iluminatului inutil in acea zona.
Diverse scenarii de iluminat specifice anumitor activitati sau anumitor momente ale zilei pot fi lansate dupa dorinta sau in mod automat.
Flexibilitatea sistemului este practic fara limite.Imaginativa un scenariu si poate fi creat cu usurinta folosind tehnologia HDL Pro.
Jaluzele automate ofera un maxim de confort prin ajustarea functie de nevoi si conditiile de afara a nivelului de iluminare si a aportului de caldura solara.Poate reduce costurile cu iluminatul vara sau cu incalzirea iarna regland automat pozitia jaluzelor.
De asemenea securitatea este sporita prin simularea prezentei (pozitionarea diversa a jaluzelor la ore aleatorii).
Evident controlul manual este oricand posibil , chiar de la distanta folosind aplicatiile IOS sau Android.
Introducerea jaluzelelor in diverse scenarii va simplifica mult diversele activitati care necesita pozitionarea convenabila a acestora.
O casa ar trebui sa fie cat mai sigura cu putinta.HDL ofera solutii de securitate diverse de tipul PIR , senzori usa/fereastra , ultrasonici etc.Prin modulele cu intrari digitale si analogice  se pot integra orice tip de senzori am avea nevoie.Iar sistemul va gestiona toti acesti senzori instiintandu-ne de fiecare data cand o conditie este incalzata sau o calamitate (inundatie , gaz ... ) s-a produs.In acelasi timp actiunile ce impiedica dezastrul sunt declansate : oprirea alimentari cu apa sau gaz, alertarea noastra pentru lua masuri suplimentare etc.
In sistem se integreaza si camere IP care vor ridica gradul de protectie permitandu-ne sa controlam atunci cand este cazul starea locuintei chiar daca nu suntem acasa.
Cu tehnologia HDL muzica ne poate insoti acolo unde avem nevoie.Cantecele preferate din susrse diverse poate fi ascultate de fiecare ocupant al casei acolo unde sistemul HDL are instalate componentele necesare.
Fie ca muzica este pe un HDD in retea , pe un PC care face streaming , pe tableta sau pe smartphone-ul tau va putea fi directionata catre zona unde te afli fara a interfera cu oricare alta zona in care un alt ocupant al casei isi asculta preferintele.
Dispozitive IOS/Android sau DLP-urile instalate pe perete ne vor oferi controlul total asupra ambiantei sonore pe care dorim sa o cream.
Interfete pentru utilizatori
Lucrul fantastic in sistemul casa inteligenta este ca poate functiona "invizibil" dar ne da si posibiltatea de al controla dupa vointa noastra.Incepand cu diplay-urile de perete , DLP-uri si nu in ultimul rand folosind aplicatiile preconfigurate.
Pentru cei mai pretentiosi nimic nu este imposibil folosind aplicatiile speciale iRidim Mobile , Throne BMS sau Demopad care se pot configura la cerere dupa dorinta proprietarului.Astfel orice tableta noua sau nefolosita devine un adevarat centru de comanda al intregii locuinte.